Η Sergio Nails πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά! Δημιουργεί το Loyalty Club και χαρίζει μοναδικά προνόμια στους πιστούς της ακόλουθους, που τόσα χρόνια την κρατούν στην κορυφή!

Αν είσαι φοιτητής, επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης επιχείρησης στο χώρο της ομορφιάς, τότε η  Sergio Nails σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τις ειδικές της προσφορές! Δεν είσαι επαγγελματίας; Μην αγχώνεσαι! Το Loyalty Club έχει χώρο για όλους! Κάνε κι εσύ εγγραφή για να επωφεληθείς τα προνόμια.

Τι θα κερδίσεις;

Διαρκής και άμεση ενημέρωση τόσο για τα νέα προϊόντα όσο και τις εξελίξεις στην αγορά. Πρόσβαση σε εκπτώσεις προϊόντων και συλλογή πόντων αγορών. Ειδικές προσφορές σε αναλώσιμα, διακοσμητικά και ημιμόνιμα βερνίκια.

Ας δούμε συγκεντρωμένα τα οφέλη ενός μέλους του Loyalty Club της Sergio Nails

  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50,00€.
  • Πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με την ιδιότητα π.χ. πελάτης λιανικής, φοιτητής επαγγελμάτων ομορφιάς, επαγγελματίας τεχνικός ομορφιάς, έμπορος κ.α.
  • Πρόσβαση στο πρόγραμμα συλλογής πόντων. Για κάθε 1,00€ αγορών, σας αποδίδεται ένας πόντος ο οποίος αντιστοιχεί σε 0,05€. Η εξαργύρωση θα είναι εφικτή από 100 πόντους και πάνω. Π.χ. αν εξαργυρώσετε 100 πόντους θα κερδίσετε 5,00€ στην αγορά σας. Είναι ουσιαστικά μία επιπλέον έκπτωση 5% για κάθε 100,00€ αγορών.
  • Πρόσβαση σε προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων με κλιμακωτές εκπτώσεις βάσει ποσότητας. (Κατηγορίες που είναι ενεργή αυτή η ειδική προσφορά: ΒλεφαρίδεςΑναλώσιμα μιας χρήσης)
  •  Σε όποιο προϊόν δεις αυτό το σήμα σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων που ανήκει αγοράζεις δύο προϊόντα και παίρνεις ένα τρίτο αντίστοιχο της επιλογής σου δωρεάν. (Κατηγορίες που είναι ενεργή αυτή η ειδική προσφορά: GlitterGlitter Sugar EffectΣτυλό Nail ArtVinyl EffectΔιακοσμητικές ΤαινίεςΑυτοκόλλητα ΝερούNail StickersNail FoilsSoft FoilsΧαβιάριΣτάμπες3D Διακοσμητικά)
  •  Σε όποιο προϊόν δεις αυτό το σήμα σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων που ανήκει αγοράζεις πέντε προϊόντα και παίρνεις ένα έκτο αντίστοιχο της επιλογής σου δωρεάν. (Κατηγορίες που είναι ενεργή αυτή η ειδική προσφορά: Ημιμόνιμα Βερνίκια Gelack Βασική Σειρά 8mlΗμιμόνιμα Βερνίκια Gelack Βασική Σειρά 16ml)

Και άλλα πολλά έρχονται. Μείνετε συντονισμένοι…

 

Σχετικά άρθρα:

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε κι εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!