Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
26.6 C
Athens

HOT LINKS:  .: BODY    .: FACE     .: HAIR     .: NAILS     .: BEAUTY CORNER 

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
- Advertisement -spot_img

Πως αντιδρούν τα ζώδια σε μια ερωτική απογοήτευση!

Πως αντιδρούν τα ζώδια σε μια ερωτική απογοήτευση!

Ο καθένας μας σκέφτεται και αντιδρά εντελώς διαφορετικά από τον διπλανό του, έτσι και το κάθε ζώδιο περνά ερωτικές απογοητεύσεις για διαφορετικούς λόγους.

Παρακάτω θα δούμε τους λόγους για τους οποίους το κάθε ζώδιο μπορεί να νιώσει ερωτική απογοήτευση, αλλά και πώς συμπεριφέρεται όταν η καρδιά του ραγίσει:

ΚΡΙΟΣ

Όταν πληγωθεί το «εγώ» του Κριού, τότε έχει μεγάλους ερωτικούς νταλκάδες. Πώς μπορεί όμως να συμβεί αυτό;

Μπορεί να είχε «σιγουράκι» έναν έρωτα που βίωνε με έναν άνθρωπο και να θεωρούσε ότι έδεσε τον γάιδαρό του, μέχρι που ήρθε η στιγμή που έφαγε τα μούτρα του και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα!

Οι περισσότεροι ερωτικοί νταλκάδες ενός Κριού οφείλονται στο γεγονός ότι ο σύντροφος που ο ίδιος απομάκρυνε, προχώρησε τη ζωή του.

Είναι πολύ βαρύ για έναν Κριό να παραδεχτεί ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, ότι δεν περνάει πλέον η… μπογιά του στο άτομο που κάποτε τον παρακαλούσε.

Τι κάνει ένας Κριός όταν έχει ερωτικό νταλκά; Βρίζει, φωνάζει και επιπλέον, προσπαθεί να ξεγελάσει όλους τους φίλους και τους γνωστούς, δείχνοντας πως αυτός περνάει τέλεια και ότι πλέον το έχει ξεπεράσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος μπορεί να περάσει ερωτικό νταλκά, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ουσία όμως είναι μία: Είναι πολύ βαρύ για έναν Ταύρο να νιώσει ότι δεν έχει συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια με το άτομο που νιώθει ερωτευμένος.

Η ζήλια είναι ο πιο σπουδαίος λόγος για να κάνει τον Ταύρο να βρεθεί σε νταλκά.

Ο Ταύρος θα κλειστεί στο σπίτι, δεν θα θέλει να δει κανέναν, θα το ρίξει στο φαγητό και στην τηλεόραση, μέχρι να μην του κουμπώνουν τα παντελόνια, για να έρθει η ώρα να πάρει την απόφαση να βάλει επιτέλους τέλος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το καλό με τους Διδύμους είναι ότι οι ερωτικοί νταλκάδες δεν του κρατούν για πολύ. Ο Δίδυμος θα φάει τρελό κόλλημα στα ερωτικά του, αν μπλεχτεί με ένα άτομο που του κάνει τη ζωή δύσκολη, που δεν του δίνει στο πιάτο όλα όσα ο ίδιος ζητά.

Επειδή γενικότερα του αρέσουν τα δύσκολα και εμπλέκεται σε μπερδεμένους έρωτες, θα του τύχει αρκετές στιγμές στη ζωή του να έχει βαρύ νταλκά, για ένα άτομο που ο ίδιος έχει ερωτευτεί, αλλά το άτομο αυτό ήδη έχει κάποιον άλλον σταθερό δεσμό στη ζωή του!

Πώς καταλαβαίνεις ότι ο Δίδυμος περνά ερωτικό νταλκά; Το ρίχνει στις κραιπάλες, στα ξενύχτια και φλερτάρει συνέχεια, προκειμένου να ξεχαστεί. Άλλωστε, είναι της άποψης πως “ο έρωτας με έρωτα περνάει”!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο λόγος που περνά τις περισσότερες φορές «νταλκά» είναι επειδή υπήρξε κάποιο δραματικό τέλος σε μία σχέση του, ή πολύ απλά γιατί ερωτεύτηκε το λάθος άνθρωπο.

Σε μία τέτοια περίπτωση λοιπόν ο Καρκίνος θέλει τον χρόνο του για να το ξεπεράσει. Θα είναι κλεισμένος χαζεύοντας φωτογραφίες, ακούγοντας τραγούδια και βλέποντας ενθύμια.

Τη μία στιγμή μπορεί να εκλιπαρεί για μία επανασύνδεση και την άλλη στιγμή ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του για όλες τις θυσίες που έκανε και ορκίζεται ότι δεν θα επαναλάβει το ίδιο λάθος.

ΛΕΩΝ

Ο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο περνά ένας Λέων ερωτικό νταλκά, είναι επειδή πήρε ή ένιωσε ότι πήρε απόρριψη. Αυτή είναι μία σπουδαία αιτία, που τον κάνει να πεισμώνει και να ζει το δράμα του σε όλο του το μεγαλείο.

Τι κάνει λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις; Αρχικά θα είναι σαν πρωταγωνιστεί σε δραματική ταινία, δεν θα θέλει να βγει, δεν θα θέλει να διασκεδάσει και θα νιώθει πως ήρθε το τέλος.

Στη συνέχεια όμως, αρχίζει να βλέπει πεισματικά την όλη κατάσταση, ντύνεται, στολίζεται, βγαίνει και γνωρίζει νέους ανθρώπους, προσπαθώντας να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό ότι «Ναι, περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην περιμένεις να τον δεις να σέρνεται για έναν έρωτα που έληξε άδοξα, δεν θα το κάνει, όσο και να στεναχωριέται!

Όταν περνά ερωτικό νταλκά, δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες, κλείνεται στον εαυτό του και το ρίχνει στη δουλειά για να ξεχαστεί.

Αν τον ρωτήσεις τι έχει, τι έγινε, γιατί είναι έτσι, θα αρχίσει να σου αναλύει και να σου εξηγεί την κατάσταση, δίνοντας ένα κάρο επιχειρήματα για να πείσει και τον εαυτό του ότι αυτό που έγινε ήταν για καλό!

Η πιο συνηθισμένη αιτία για την οποία περνά ερωτικό νταλκά ένας Παρθένος, είναι επειδή διαψεύστηκαν τα σχέδιά του σχετικά με την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας, δηλαδή έπεσε έξω σε όσα πίστευε για το “πρόσωπο”.

Σε αυτή την περίπτωση του πέφτει αρκετά βαρύ και ο νταλκάς γίνεται ασήκωτος.

ΖΥΓΟΣ

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ο Ζυγός περνά ερωτικό νταλκά, είναι γιατί η σχέση του έφτασε σε ένα σημείο, που να είναι εντελώς μπερδεμένη.

Ο ίδιος τις περισσότερες φορές αδυνατεί να δει τα «σκούρα» σημεία σε μία σχέση, έτσι όταν έρχεται η ώρα του χωρισμού δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του, πώς και γιατί έγιναν τα πράγματα έτσι…

Όταν περνά από ερωτικό νταλκά, ακούει τραγούδια από το πρωί ως το βράδυ, γράφει στιχάκια, ξεκινά τις αφιερώσεις, κλαίει ακούγοντας ένα τραγούδι που του θυμίζει τα όσα πέρασε και φυσικά πηγαίνει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια για να ξεδώσει!

Ωστόσο, μην σε θορυβήσει η συμπεριφορά του αυτή, γιατί ο Ζυγός είναι από τους πρώτους που θα ξανασηκωθεί μετά από μία ερωτική απογοήτευση, αφού η βασική του ανάγκη είναι το φλερτ αλλά και η συντροφικότητα.

Μετά λοιπόν από μία σύντομη κλάψα για έναν έρωτα που έλαβε τέλος, θα βρει κάτι νέο να ασχοληθεί, γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του στο ράφι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός βιώνει τον ερωτικό νταλκά σαν προδοσία ή σαν εξαπάτηση. Ακόμα και αν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που να του επιβεβαιώνει ότι προδόθηκε ή ότι εξαπατήθηκε, αυτός θα πλάσει στο μυαλό του την κατάσταση με τέτοιο τρόπο, που θα πιστεύει ότι πράγματι υπάρχει κάποιο παρασκήνιο το οποίο πρέπει να ξεσκεπάσει!

Η ζήλια του και η ανάγκη του να έχει αυτό που θέλει εδώ και τώρα, τον κάνουν όταν βρίσκεται σε ερωτικό νταλκά να σκαρφίζεται πόσα τερτίπια προκειμένου να πάρει και πάλι το αίμα του πίσω! Τις περισσότερες φορές θα θελήσει να πάρει εκδίκηση, διαδίδοντας ότι ερωτεύτηκε σφόδρα ένα νέο πρόσωπο και ζει πλέον τον έναν και μοναδικό έρωτα της ζωής του.

Μην τον πιστέψεις, γιατί αυτές είναι οι τσαχπινιές ενός Σκορπιού, ο οποίος βιώνει ερωτικό νταλκά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, όταν έχει ερωτικό νταλκά, θέλει να πάρει τα βουνά, να εξαφανιστεί, να μείνει μόνος του, να σκεφτεί και να δει τελικά τι ήταν αυτό που έφταιξε, γιατί εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Δεν θα τον δεις να κλαίει και να παρακαλεί, απλά θα είναι εξαφανισμένος από τις καθημερινές του συνήθειες και παρέες… Δεν θα σηκώνει τηλέφωνα, δεν θα απαντά σε μηνύματα και φυσικά, θα κάνεις λίγο καιρό να τον δεις.

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό, είναι απλά γιατί δεν θέλει να κουβεντιάζει γι’ αυτό το θέμα και επιπλέον, είναι αρκετά εγωιστής για να παραδεχτεί ότι όντως πονάει!

Ο λόγος που περνά ερωτικό νταλκά ένας Τοξότης, είναι επειδή έχει εμπλακεί σε μία ερωτική σχέση, που είναι τόσο μπερδεμένη και δύσκολη, που πλέον δεν μπορεί να βαδίσει και να εξελιχθεί όπως υπολόγιζε!

Ωστόσο, δεν θα κάτσει να σκάσει κιόλας… στην πορεία, μέσα από την κοινωνική του ζωή και από τις παρέες του, σύντομα θα ξεχαστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν να έχει βαρύ πένθος είναι ένας Αιγόκερως, που περνά ερωτικό νταλκά… μην σου πω ότι φοράει και μαύρα, γιατί βιώνει την κατάσταση σαν να είναι ένας θάνατος!

Τα λόγια του είναι φτωχά και μαζεμένα, η όρεξή του μειωμένη και στην ουσία αυτό που κάνει είναι να απομονώνεται, να σκέφτεται και να μην κουβεντιάζει με κανέναν το γεγονός.

Τις περισσότερες φορές, θα κρατήσει κρυφό τον ερωτικό του νταλκά από τους φίλους ή την οικογένειά του και μπορεί να λέει κιόλας «Όλα είναι μια χαρά», απλά και μόνο γιατί δεν θέλει να παραδεχτεί ότι κάτι έγινε λάθος και στράβωσε. Θα το ρίξει στη δουλειά, θα αλλάξει τους στόχους και τις προτεραιότητές του και φυσικά, θα κλείσει με λουκέτο την καρδιά του, προκειμένου να την προφυλάξει από νέες πληγές!

Ο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο ένας Αιγόκερως περνά ερωτικό νταλκά, είναι ότι ο άνθρωπος για τον οποίο είναι ερωτευμένος δεν πληροί τις προδιαγραφές για να τον κάνει ευτυχισμένο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να σε εκπλήξει με τη στάση του, όταν βρίσκεται σε φάση ερωτικής απογοήτευσης.

Η συμπεριφορά του και τα συναισθήματά του έχουν τόσες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, που την μία μπορεί να τον δεις να γελάει νευρικά, να βγαίνει, να φλερτάρει και την άλλη στιγμή να θέλει να τα γκρεμίσει όλα στο πέρασμά του και να τρέχει μες στη νύχτα, για να ζητήσει εξηγήσεις από το άτομο με το οποίο χώρισε!

Τα “έρχομαι – φεύγω”, “είμαστε μαζί – δεν είμαστε” και γενικότερα το αβέβαιο κλίμα που αφήνει να αιωρείται στην αισθηματική του ζωή, είναι οι συνηθισμένοι λόγοι που τον εγκαταλείπουν και στην συνέχεια ο ίδιος βρίσκεται σε ερωτικό νταλκά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας Ιχθύς όταν είναι σε ερωτικό νταλκά, τα βλέπει όλα μαύρα, στη συνέχεια όμως περνά μία φάση που δεν θέλει να πιστέψει ούτε να παραδεχτεί πως έφτασε το τέλος, με αποτέλεσμα να στήνει σενάρια στο μυαλό του και να πιστεύει ότι όλα αυτά που ζει είναι ένα κακό όνειρο και ότι όλα θα φτιάξουν, όλα θα αλλάξουν!

 

Σχετικά άρθρα:

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

 

 

πηγή pronews.gr

- Advertisement -spot_img

Σχετικές αναρτήσεις

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν ένα φθινόπωρο γεμάτο αλλαγές!

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν ένα φθινόπωρο γεμάτο αλλαγές! Έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι αρχίζουμε...

Σχέση και… red flags: Αυτά τα 4 ζώδια δεν βλέπουν τις προειδοποιήσεις!

Σχέση και... red flags: Αυτά τα 4 ζώδια δεν βλέπουν τις προειδοποιήσεις! Όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που φαίνεται να βρίσκουν λάθη σε όλα και σε όλους...
- Advertisement -spot_img

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Αναρτήσεις