Site icon BEAUTYMAG | Τα πάντα για τον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών

Εύκολη Συνταγή για Σπιτικό Παγωτό Βανίλια

eukoli-suntagi-gia-spitiko-pagwto-vanilia

Εύκολη Συνταγή για Σπιτικό Παγωτό Βανίλια

Φτιάξτε νόστιμο σπιτικό παγωτό βανίλια με λίγα μόνο υλικά και χωρίς παγωτομηχανή!

Υλικά:

Οδηγίες:

  1. Αναμείξτε τα υλικά: Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη.
  2. Παγώστε το μείγμα: Ρίξτε το μείγμα σε ένα μεταλλικό ή γυάλινο δοχείο κατάλληλο για κατάψυξη. Καλύψτε το με πλαστική μεμβράνη ή το καπάκι του δοχείου.
  3. Ανακατέψτε κατά την κατάψυξη: Τοποθετήστε το δοχείο στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες. Μετά τις πρώτες 2 ώρες, βγάλτε το δοχείο και ανακατέψτε το μείγμα με ένα πιρούνι ή έναν αυγοδάρτη. Επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή κάθε 30 λεπτά για τις επόμενες 2-3 ώρες. Αυτό θα βοηθήσει να μην σχηματιστούν μεγάλοι κρύσταλλοι πάγου και το παγωτό να γίνει πιο κρεμώδες.
  4. Σερβίρετε: Μόλις το παγωτό γίνει κρεμώδες και σφιχτό, είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια σοκολάτας, σιρόπι σοκολάτας, ή φρούτα για επιπλέον γεύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

Exit mobile version