Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
15.8 C
Athens

HOT LINKS:  .: BODY    .: FACE     .: HAIR     .: NAILS     .: BEAUTY CORNER 

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Να που θα κάνεις το καλύτερο minimal μανικιούρ για το 2020!

Τι πιο κομψό από ένα περιποιημένο χέρι; Τι πιο όμορφο από ένα μανικιούρ με παιχνιδιάρικο και ιδιαίτερο στυλ; Και τι καλύτερο από το να ξέρεις ποιον ακριβώς να εμπιστευτείς για να σου κάνει τα τέλεια νύχια;

Εμείς θελήσαμε να κάνουμε ένα μανικιούρ με καλοκαιρινή διάθεση, βρήκαμε το καλύτερο μέρος και φυσικά τον κατάλληλο άνθρωπο για να το πετύχουμε.

Eva Avgeri Λυκούργου 97-99, Καλλιθέα!

Ένα μικρό παλάτι στη μέση μιας πολυσύχναστης περιοχής! Vintage επιρροές, παλαιού τύπου τραπέζια και πολυθρόνες, χρυσές ταπετσαρίες, τούλια, πολυέλαιοι και πράσινα στοιχεία σε χαλαρώνουν και σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.

Εκεί μας υποδέχτηκε η Εύα, η υπεύθυνη του καταστήματος, μαζί με τα χαμογελαστά κορίτσια του μαγαζιού, που με πολλή όρεξη ανέλαβαν την προσωπική περιποίηση των νυχιών μας!

Μετά από παρότρυνση τους καταλήξαμε στην πιο classy και chic επιλογή χρώματος, την παλέτα δηλαδή των nudes. Ακολουθώντας την πρόταση τους να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας nude με ένα minimal σχέδιο, ρίξαμε μια ματιά στις δημιουργίες τους και ενθουσιαστήκαμε!

Μπορείς να μαντέψεις ποιο διαλέξαμε;

Φεύγοντας από εκεί, μείναμε ενθουσιασμένοι με τις προσιτές τιμές και την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, ενώ η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας!

Ένα μέρος που συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Κλείσε και εσύ το ραντεβού σου και χάρισε στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσει μοναδικός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ