Home / Συνταγες / Wrap με αβοκάντο και σολομό

Wrap με αβοκάντο και σολομό

Συστατικά

  • 100 γρ. παντζάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 4 πίτες χορταρικών
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 150 γρ. σολομό, καπνιστό
  • 1 αβοκάντο
  • 100 γρ. ρόκα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Τυλίγουμε το κάθε παντζάρι σε αλουμινόχαρτο, προσθέτοντας στο κάθε ένα αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ σκ. σκόρδο, 1 κ.γ. θυμάρι και τα ψήνουμε 180°C για 30 με 40 λεπτά.
  • Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το ξίδι και ανακατεύουμε.
  • Απλώνουμε 4 πίτες στον πάγκο εργασίας και μοιράζουμε το τυρί κρέμα, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι, το αβοκάντο σε φέτες, το παντζάρι, τη ρόκα τυλίγουμε και σερβίρουμε.

πηγή: AkisPetretzikis

Ετικέτα:

Αφήστε μια απάντηση