Μετάβαση στο περιεχόμενο
    
    
	
    
        
    
    
    
    
        
        
            
            
            
Συστατικά
- 1 ντομάτα
 - 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
 - 150 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
 - 100 γρ. τυρί κρέμα
 - 2 κ.σ. κόκκινα φασόλια
 - 2 κ.σ. καλαμπόκι
 - 100 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο
 - 2 τορτίγιες, 25 εκ.
 - φέτες λάιμ, για το σερβίρισμα
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
 - Ψιλοκόβουμε τη ντομάτα και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
 - Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά εκτός από τις τορτίγιες.
 - Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας. 
 - Μοιράζουμε το μείγμα του μπολ στο κέντρο κάθε τορτίγιας αφήνοντας κενό 2 εκ. περιμετρικά και τυλίγουμε σε ρολό.
 - Τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί βάζοντας την ένωση προς τα κάτω. 
 - Ψήνουμε για 15 λεπτά να σφίξουν λίγο οι τορτίγιες.
 - Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν.
 - Κόβουμε τις τορτίγιες στη μέση και σερβίρουμε με φέτες λάιμ.
 
 
    
    Related Posts
    
    
    
        
            
            
                
                                    
            
            22 Μαΐου, 2023
        
    
        
            
            
            11 Νοεμβρίου, 2021
        
    
        
            
            
            18 Οκτωβρίου, 2021