Site icon BEAUTYMAG | Τα πάντα για τον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών

Σαλάτα με κοτόπουλο, φλοίδες γραβιέρας και dressing πράσινο μήλο

Σαλάτα με κοτόπουλο, φλοίδες γραβιέρας και dressing πράσινο μήλο

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μας προτείνει μια νόστιμη σαλάτα με κοτόπουλο, γραβιέρα και dressing από πράσινο μήλο. Η συνταγή του είναι απλή, φρέσκια και ιδανική για ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα. Ανακαλύψτε την ευχάριστη γεύση αυτού του πιάτου, που συνδυάζει την ευκολία με τον χαρακτήρα ενός επαγγελματία σεφ.

Υλικά

Για 2 άτομα

Για το dressing μήλου:

Εκτέλεση
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε φιλετάκια και τα τοματίνια σε τέταρτα.
  2. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά.
  3. Περιχύνετε τα φιλετάκια κοτόπουλο με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά. Σοτάρετε τα φιλετάκια κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο το αποσύρετε από το τηγάνι.
  4. Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, την λευκή κρέμα βαλσαμικού, το λευκό ξύδι, το μέλι, το πράσινο μήλο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
  5. Τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ την κλασική σαλάτα, τα τοματίνια, το καλαμπόκι και το κοτόπουλο, περιχύνετε με το dressing πράσινο μήλο, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε με τις φλοίδες γραβιέρας από πάνω.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

 

πηγή: AlexandrosPapandreou

Exit mobile version