Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
30.5 C
Athens

HOT LINKS:  .: BODY    .: FACE     .: HAIR     .: NAILS     .: BEAUTY CORNER 

Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Πέννες με καυτερό λουκάνικο, κασέρι, τοματίνια και σχοινόπρασο

Πέννες με καυτερό λουκάνικο, κασέρι, τοματίνια και σχοινόπρασο

Στον κόσμο της γαστρονομίας, η δημιουργικότητα συχνά οδηγεί σε εκπληκτικές γεύσεις και απολαυστικά πιάτα. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ένας από τους πιο ταλαντούχους σεφ της εποχής μας, μας χαρίζει μια νέα γαστρονομική εμπειρία με το πεντανόστιμο πιάτο του, που συνδυάζει τη ζεστασιά του καυτερού λουκάνικου, την πλούσια γεύση από το κασέρι, τη φρεσκάδα των τοματινιών και την αρωματική νότα του σχοινοπράσου. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε αυτήν την εκπληκτική συνταγή και θα ανακαλύψουμε πώς ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου δημιουργεί ένα πιάτο που ξεχωρίζει για τη γεύση και την πρωτοτυπία του.

Υλικά

Για 4 άτομα

  • 500 γραμμάρια πέννες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα πικάντικα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 250 γραμμάρια κασέρι
  • 400 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
  • 10 τοματίνια
  • 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα χωριάτικα λουκάνικα σε λεπτές διαγώνιες φέτες, τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  2. Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις πέννες μέχρι να είναι al dente.
  3. Όση ώρα βράζουν οι πέννες, τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
  4. Σοτάρετε τις φέτες λουκάνικο για 2-3 λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα και να βγάλουν τα λιπαρά τους.
  5. Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό.
  6. Προσθέτετε την σάλτσα τομάτας μαζί με τα τοματίνια, τις πέννες, μαζί με λίγο νερό από το οποίο έβραζαν, το μισό κασέρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  7. Ανακατεύετε καλά και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  8. Όταν η μακαρονάδα είναι έτοιμη, προσθέτετε το σχοινόπρασο, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε με το υπόλοιπο κασέρι από πάνω.

 

 

 

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

- Advertisement -spot_img

Σχετικές αναρτήσεις

Εύκολος κορμός σοκολάτας

Εύκολος κορμός σοκολάτας Το πιο δροσερό, καλοκαιρινό και λαχταριστό γλυκό μπορεί να είναι έτοιμο σε λίγα μόλις λεπτά! Εύκολος κορμός σοκολάτας για να ξετρελάνει μικρούς και...

Εύκολη Συνταγή για Σπιτικό Παγωτό Βανίλια

Εύκολη Συνταγή για Σπιτικό Παγωτό Βανίλια Φτιάξτε νόστιμο σπιτικό παγωτό βανίλια με λίγα μόνο υλικά και χωρίς παγωτομηχανή! Υλικά: 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος (πλήρης) 1 φλιτζάνι...
- Advertisement -spot_img

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Αναρτήσεις