Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
30.5 C
Athens

HOT LINKS:  .: BODY    .: FACE     .: HAIR     .: NAILS     .: BEAUTY CORNER 

Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
- Advertisement -spot_img

Μακαρονάδα με μπιφτέκι κοτόπουλο κρεμμύδι, λιαστή τομάτα και κασέρι

Μακαρονάδα με μπιφτέκι κοτόπουλο κρεμμύδι, λιαστή τομάτα και κασέρι

Η μακαρονάδα είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά πολλών ανθρώπων. Είναι απλή, γευστική και εύκολη στην παρασκευή, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές γευστικές προτιμήσεις. Σήμερα, θα μοιραστώ μαζί σας μια εξαιρετική συνταγή μακαρονάδας με μπιφτέκι κοτόπουλο, κρεμμύδι, λιαστή τομάτα και κασέρι, που έχει δημιουργηθεί από τον έμπειρο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Αυτή η συνταγή συνδυάζει την τρυφερή γεύση του κοτόπουλου με την πλούσια γεύση του κρεμμυδιού και της λιαστής τομάτας, ενώ το κασέρι προσθέτει μια υπέροχη κρεμώδη υφή και γεύση στο πιάτο.

Υλικά
Για 2 άτομα
  • 200 γραμμάρια πέννες
  • 1 συσκευασία μπιφτέκι κοτόπουλο
  • 4 κρεμμύδια
  • 250 γραμμάρια λιαστές τομάτας
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 180 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
  • Λίγο φρέσκο θυμάρι
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα κρεμμύδια σε τέταρτα και μετά σε λεπτές φέτες, τις λιαστές τομάτες σε λεπτά μπαστουνάκια και τα μπιφτέκια κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές.
  2. Τοποθετείτε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζετε τις πέννες μέχρι να είναι al dente.
  3. Όση ώρα βράζουν οι πέννες τοποθετείτε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  4. Σοτάρετε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς, να ξεκινάνε να μελώνουν αλλά να μην πάρουν χρώμα.
  5. Προσθέτετε το μπιφτέκι κοτόπουλο, ανεβάζετε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 4-5 λεπτά.
  6. Προσθέτετε τις λιαστές τομάτες, συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό, σβήνετε με το λευκό κρασί, και μόλις εξατμιστεί προσθέτετε τις πέννες μαζί με λίγο από το νερό στο οποίο έβραζαν μαζί με το μισό κασέρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η μακαρονάδα.
  7. Όταν η μακαρονάδα είναι έτοιμη σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα με το υπόλοιπο κασέρι και το φρέσκο θυμάρι από πάνω.

 

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε κι εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

- Advertisement -spot_img

Σχετικές αναρτήσεις

Εύκολος κορμός σοκολάτας

Εύκολος κορμός σοκολάτας Το πιο δροσερό, καλοκαιρινό και λαχταριστό γλυκό μπορεί να είναι έτοιμο σε λίγα μόλις λεπτά! Εύκολος κορμός σοκολάτας για να ξετρελάνει μικρούς και...

Εύκολη Συνταγή για Σπιτικό Παγωτό Βανίλια

Εύκολη Συνταγή για Σπιτικό Παγωτό Βανίλια Φτιάξτε νόστιμο σπιτικό παγωτό βανίλια με λίγα μόνο υλικά και χωρίς παγωτομηχανή! Υλικά: 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος (πλήρης) 1 φλιτζάνι...
- Advertisement -spot_img

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Τελευταίες Αναρτήσεις