Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
22 C
Athens

HOT LINKS:  .: BODY    .: FACE     .: HAIR     .: NAILS     .: BEAUTY CORNER 

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Beautyfy: Η νέα πλατφόρμα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ομορφιά!

Μια νέα εφαρμογή έρχεται να ταράξει τα νερά στην ψηφιακή εποχή!

Το όνομα της, Beautyfy.gr και στόχος της να μαζέψει σε μία ψηφιακή πύλη οτιδήποτε αφορά τον κόσμο της ομορφιάς!

Κατασκευαστές, εισαγωγείς, έμποροι, καταστηματάρχες, τεχνίτες και εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων. Εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα σεμιναρίων, εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενοι, υποψήφιους επαγγελματίες και φυσικά τους καταναλωτές!

Σκοπός της Beautyfy είναι οποιοσδήποτε ψάχνει κάτι από τα παραπάνω, να μπορεί να το βρει απλά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού από τον υπολογιστή ή το κινητό του!

Για το λόγο αυτό, η πρωτοποριακή αυτή πλατφόρμα, συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς και στον τομέα της κατασκευής και προώθησης web εφαρμογών, αποκλειστικά για επιχειρήσεις του κλάδου (εταιρικές σελίδες, e-shop, υποστήριξη social media κτλ).

Μια νέα, καινοτόμα σειρά εφαρμογών που κάνουν τον ψηφιακό κόσμο… παιχνιδάκι για όλους!

beautyfy-i-nea-platforma-pou-tha-ferei-ta-panw-katw-stin-omorfia

Beauty Magazine

To γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό με την καθημερινή, πλούσια, in-house αρθρογραφία για ό,τι αφορά τον τομέα της ομορφιάς! Στο Beauty Magazine μπορείς να ενημερωθείς για προϊόντα, σεμινάρια και υπηρεσίες από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου αλλά και οτιδήποτε γύρω από την περιποίηση των μαλλιών, του σώματος και του προσώπου σου! Βρες όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τη φροντίδα του εαυτού σου, τον κόσμο της showbiz, την επικαιρότητα, τα ζώδια, τις πιο πετυχημένες συνταγές και πολλά πολλά άλλα!

Beauty Pages

O απόλυτος οδηγός ομορφιάς! Εδώ θα ανακαλύψεις όλες τις επιχειρήσεις, ανά κατηγορία, με πληροφορίες για το που βρίσκονται, το πως μπορείς να επικοινωνήσεις με τον επαγγελματία, να δεις τους χώρους, τις υπηρεσίες, τις τιμές, τις αξιολογήσεις άλλων χρηστών αλλά και να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου!

Beauty Kariera

Η πιο έξυπνη εφαρμογή για εργοδότες και υποψήφιους επαγγελματίες τεχνίτες! Εδώ θα βρεις τα πιο πλήρη βιογραφικά από νέους εργαζόμενους που θέλουν εργασία, αλλά και αγγελίες από επιχειρήσεις που αναζητούν τον κατάλληλο υποψήφιο συνεργάτη!

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ