Συστατικά
- 2 μπανάνες, ώριμες
 - 120 γρ. βρόμη
 - 150 γρ. γάλα αμυγδάλου
 - 3 κ.σ. βούτυρο, για το τηγάνισμα
 
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. σιρόπι σφενδάμου
 - 100 γρ. φράουλες
 - 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τις μπανάνες μαζί με τη βρόμη και το γάλα αμυγδάλου μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο κολλώδες μείγμα.
 - Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Παίρνουμε 2 κ.σ. από το μείγμα και τις απλώνουμε μέσα σε ένα στρογγυλό κουπ πατ 8 εκ. στο τηγάνι.
 - Αφήνουμε για 3 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει το μείγμα. Αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια μιας σπάτουλας και αφήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά ακόμα.
 - Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο μείγμα μέχρι να φτιάξουμε 8 pancakes.
 - Σερβίρουμε τα pancakes με σιρόπι σφενδάμου, φράουλες και blueberries.
 





