Site icon BEAUTYMAG | Τα πάντα για τον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών

Κοτόπιτα με γραβιέρα

kotopita-me-graviera

Η καλύτερη συνταγή για πίτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Μοναδική κοτόπιτα με γραβιέρα. Χορταστική και πάνω από όλα γευστική. Κάθε μπουκιά και απόλαυση. Δοκιμάστε την!

Υλικά συνταγής

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, βάζουμε σε μία κατσαρόλα τη μαργαρίνη να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι για  5 με 10 λεπτά.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το ανάλογο αλάτι και πιπέρι, το ροκφόρ, την γραβιέρα και τον μαϊντανό.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά να ψηθούν.

Κατόπιν, αλείφουμε με ελάχιστη μαργαρίνη τον πάτο ενός ταψιού και στρώνουμε τα φύλλα ένα-ένα αφού τα αλείψουμε και αυτά με μαργαρίνη.

Στρώνουμε το μίγμα πάνω στα φύλλα και στη συνέχεια τα υπόλοιπα, αφού τα αλείψουμε με μαργαρίνη ή λίγο λιωμένο βούτυρο.

Τέλος, χαράζουμε την πίτα και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά της ώρας.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

 

 

Σχετικά άρθρα:

 

Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!

Exit mobile version