Cheesecake στη φριτέζα αέρος από τον Άκη Πετρετζίκη
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε το αγαπημένο σας cheesecake στη φριτέζα αέρος! Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε έναν συνδυασμό τραγανής βάσης και κρεμώδους γέμισης;
Υλικά
- 600 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 3 αυγά, μεσαία
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 βανιλίνη
- 1 πρέζα αλάτι
- βούτυρο, για τη φόρμα
Για το σερβίρισμα
- γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Οδηγίες εκτέλεσης
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, τη βανιλίνη και το αλάτι, και ανακατεύουμε καλά με σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Αλείφουμε με βούτυρο μία στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 20 εκ. και τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στη φόρμα και το απλώνουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης.
- Μεταφέρουμε τη φόρμα στην ειδική θήκη στη φριτέζα αέρος και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200°C.
- Αφαιρούμε από τη φριτέζα, αφήνουμε να κρυώσει για 30 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
- Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με γλυκό βύσσινο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Κατερίνα Καινούργιου: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και αποθεώθηκε!
- 4 απαραίτητα tips για να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου!
- Αποτρίχωση με κερί: 5 tips για να γίνει ανώδυνη!
Ακολούθησε το BeautyMag.gr στο Facebook και το Instagram και γίνε και εσύ μέλος της πιο… όμορφης παρέας!